Loading

wait a moment

Zomer en winter in de tuin

aluminium serre

Wanneer je een tuin hebt wil je er zoveel en zolang mogelijk van genieten, ook als het weer een beetje minder is hoeft dit geen reden te zijn om de hele winter binnen te moeten zitten. Door een aluminium serre te plaatsen in de tuin, zorg je ervoor dat je ook in de winter of als het regent nog kunt genieten van je tuin. Maak je van de serre een echte glazen kamer, dan ben je niet afhankelijk van weersinvloeden van buitenaf meer. 

aluminium serre

Voor ieder budget een serre

Veel mensen denken dat een aluminium serre een dure uitgave is, toch is het voor iedereen betaalbaar door de verschillende modellen van verasol.nl. De Greenline serie is een serie voor een laag budget, maar toch een luxe uitstraling voor je tuin. Met de profiline serie heb je een serie die wat duurder is, maar dit zie je ook aan de mooie uitstraling die de serre heeft. Bij deze serie heb je ook keus uit veel meer kleuren, en een garantie van maar liefst tien jaar. De Verasol Cive is het neusje van de zalm, een schitterende serre die zeer luxe is uitgevoerd.

Grote overspanningen mogelijk

Bij een aluminium serre is het voordeel dat je grote overspanningen kunt overbruggen, je hebt dus geen last van staanders die het zicht belemmeren naar de tuin toe. Ook hoeven de profielen daardoor niet grof uitgevoerd te worden, de lijsten ter ondersteuning zijn in zeer slanke vorm uitgevoerd wat ten goede komt aan de luxe uitstraling van je serre. Bijkomend voordeel is dat aluminium erg weinig onderhoud vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *